Verenigingen

Omgaan met een veranderende werkelijkheid, kan ik dat?

Foto: Innoforte

VELP – Wie thuis de zorg heeft voor iemand met dementie, kan een steuntje in de rug goed gebruiken. Het Mantelzorgcafé biedt dit. Hier komen mensen die in vergelijkbare omstandigheden zijn in een ontspannen sfeer samen.

Het eerstvolgende Mantelzorgcafé is op donderdag 23 mei in ’t Prieel aan de Graaf Ottostraat 30d in Velp. Het is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Toegang is gratis.

Aan de hand van een korte film gaat iedereen met elkaar in gesprek, kennisuitwisseling is namelijk erg belangrijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het mantelzorgcafé bij Meldpunt Vrijwillige Thuishulp of via www.innoforte.info.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten