Verenigingen

Reinder Homan exposeert bij Galerie Achtendertig

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

RHEDEN – De Friese graficus Reinder Homan exposeert samen met Harry de Leeuw tot en met 9 juni bij Galerie Achtendertig. De tentoonstelling is geopend door Yke Schotanus.

De één waardeert in Reinder Homan als de ambachtsman, de ander ziet hem als dromer, een derde als dichter; de waarheid is dat alle drie in hem samenkomen.

Homans werk staat in een lange traditie van landschapsetsers, die al 500 jaar teruggaat. Het werk van Reinder combineert prachtig met de bronzen beelden van Harry de Leeuw. Tevens is er mogelijkheid om het atelier te bekijken.

Kijk voor meer informatie op www.harrydeleeuw.nl/galerie-38. Galerie Achtendertig is te vinden aan de Veerweg 38 in Rheden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten