Streeknieuws

Wethouder Marc Budel heeft Calisthenicspark in Spankeren geopend

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – Afgelopen zaterdag is in de Kanaalzone aan de van Rensselaerweg in Spankeren een Calisthenicspark geopend. De opening werd verricht door Marc Budel, wethouder sport.

Er waren demonstraties te zien door initiatiefnemer Rico Mesa, voormalig wereldkampioen Melanie Driessen en Calisthenicskampioen uit België, Dieter Vandereyd.

Foto: Studio Rheden

Het Calisthenicspark bestaat uit toestellen waarmee je kracht, coördinatie en lenigheid traint. Dit doe je met je eigen lichaamsgewicht en zogenoemde ‘bars’ (stangen). Je kunt eenvoudig beginnen met bijvoorbeeld opdrukken, maar ook indrukwekkende, turnachtige hang en –zwaaibewegingen maken.

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten