Verenigingen

Expositie Bloemwerk en Festival Goed Groen in Velp

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Op en in het schoolgebouw van Aeres Velp aan de Pinkenbergseweg kunnen bezoekers op 23 mei vanaf 15 uur naar twee evenementen tegelijkertijd. Naast bloemwerk die de bloemstudenten tentoonstellen is er op het buitenterrein het Festival Goed Groen met livemuziek en veel kraampjes.

Tussen 15.00 en 21.00 uur is er een afwisselend programma waarbij de mbo Bloemopleiding een belangrijke rol speelt. Belgisch Nationaal kampioen bloemsierkunst Sören van Laer treedt op als presentator tijdens de demonstraties.

Er is livemuziek van De Rewinders en Toos&Roos en voor de kinderen is er tijdens de derde editie van de Expositie en Festival Goed Groen in Velp alles te doen waaronder kosteloos meerijden met de zweefmolen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten