Verenigingen

Madierodam wil dit jaar naar de maan

Foto: StudioRheden

DIEREN – Dit jaar is Madierodam van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus, de laatste week van de zomervakantie. Het thema is: Madierodam naar de maan. Madierodam wordt dit jaar op een ander terrein gehouden, vlak bij het vorige terrein. Het meest linkse voetbalveld. De ingang is via voetbalclub Dierensche Boys.

Inschrijven voor de huttenbouwweek kan op woensdag 22 mei van 17:00 tot 20:00 in de Oase in Dieren of op zaterdag 29 juni op de Gelderse jaarmarkt. Het inschrijfformulier kan natuurlijk gedownload worden via Madierodam.net en via de Facebookpagina.

Het inschrijfgeld is 15,00 euro. Kinderen kunnen alleen meedoen als hun ouders / verzorgers per kind minimaal één dag begeleiding regelen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten