Streeknieuws

Nieuwe naam voor te bouwen zwembad in Velp bekend

Foto: Studio Rheden

VELP – Wethouders Marc Budel en Gea Hofstede hebben maandagmiddag de naam voor het nieuw te bouwen zwembad in Velp onthuld. De naam wordt “Biljoenbad”. Dit gebeurde tijdens de feestelijke opening van de bouw van het zwembad. Genodigde zagen hoe de wethouders de naam van het bord, door een trek aan een touw, onthulde.

Foto: Studio Rheden

Er waren circa 260 namen binnengekomen op  de website waar deze naam is uit gekomen. Uit de inzendingen zijn 3 prijswinnaars getrokken die een 12 baden-kaart aangeboden kregen van de gemeente Rheden.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten