Verenigingen

Gun uw rollator een gratis rollatorcheck

Foto: Pixabay

RHEDEN – De ANWB, gemeenten Rheden en Rozendaal en COSBO in samenwerking met Repair Café Rheden en Velp, Fietsservice Rheden, PlusBus Rheden & Rozendaal staan zaterdag 25 mei klaar om rollators te controleren op mogelijke gebreken.

Kleine problemen worden ter plekke verholpen. Tevens worden tips en instructies omtrent lichaamshouding en hoe je veilig achter een rollator kunt lopen verstrekt.

Dit gebeurt op zaterdag 25 mei op Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg 45 in Rheden om 10.00 uur en in Buurthuis de Poort / Repair Café Velp aan de Heeckerenstraat 201 in Velp om 14.00 uur. Aan de hand van een checklist worden rollators gecontroleerd op allerhande gebreken.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten