Verenigingen

Cabaretier Rayen Panday bij RhederArt

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Met zijn vierde solo-programma ‘Fenomeen’ komt cabaretier Rayen Panday op zaterdag 25 mei naar Dieren. Op uitnodiging van RhederArt treedt hij om 20.00 uur op in de schouwburgzaal van Theothorne.

Panday is een rijzende ster in de cabaretwereld. En niet alleen daar. Hij is ook steeds vaker te zien in televisieprogramma’s, waaronder het humoristische ‘Klikbeet’.

‘Fenomeen’ heeft zo ongeveer alles in zich wat een cabaretprogramma aantrekkelijk maakt: de show is persoonlijk, actueel, muzikaal en humoristisch.
Kaarten kosten 18 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten