Home-Start viert 25 jarig bestaan in de speeltuin

Foto: StudioRheden

DE STEEG – Vrijwilligersorganisatie Home-Start viert op zaterdag 25 mei in de gemeente Rheden haar 25 jarig bestaan. Home-Start is een project waarbij vrijwilligers, begeleid door een beroepskracht, ondersteuning bieden aan gezinnen met kinderen die tijdelijk uit balans zijn.

Dan zijn de vrijwilligers van Home-Start daar: Zij luisteren, denken mee, ontlasten, stimuleren, motiveren en benadrukken de positieve kanten van het leven.

Home-Start is 25 jaar geleden begonnen in Engeland en wordt al 10 jaar in 155 Nederlandse gemeentes uitgevoerd.

Home-Start organiseert 25 mei voor de families die nu via Homestart Rheden hulp krijgen een gezellige dag aanbieden om even los te komen van de zorgen van alledag vanaf 12.30 uur in de Dierense speeltuin. Deze wordt om 13.00 uur feestelijk geopend door wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden.