Verenigingen

Dordt College Choir geeft concert in Ellecom

Foto: Hans Schimmel

ELLECOM – Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft Dordt College Choir gevraagd op te treden op maandag 27 mei in de Dorpskerk van Ellecom. Dordt College is een Liberal Art University in Sioux Center, in de staat Iowa.

Van de ongeveer 1300 studenten, met voorouders uit voornamelijk Nederland komen er 50 naar Nederland om te zingen. De kerk opent de deuren om 19.00 uur en om 19.30 vangt het concert aan. De entreeprijs is 7,50 Euro inclusief een drankje.

Het is de derde keer in tien jaar dat studenten van Dordt College Nederland bezoeken. Ze worden ondergebracht in gastgezinnen in De Steeg en Ellecom en dit keer ook in de Bed&Breakfast van Kasteel Middachten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten