Streeknieuws

Wethouders Klomberg en Budel openen De Bundel in Dieren

Wethouder Dorus Klomberg van D66. Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Na een verbouwing van 8 maanden kunnen inwoners weer terecht in De Bundel aan het Ericaplein 5 in Dieren. In De Bundel zijn de bibliotheek, Rabobank Servicepunt, de Speel-o-theek, het Cultuurbedrijf RIQQ en het servicecentrum van de gemeente te vinden. Op 3 juni om 13.00 uur is de officiële opening.

In de nieuwe Bundel is ruimte voor activiteiten die de verschillende organisaties aanbieden; zo is er onder andere een leslokaal, een spreekkamer en een ruimte voor presentaties en lezingen.

Vanaf dinsdag 4 juni kunnen inwoners weer in Dieren terecht voor het aanvragen van paspoort, identiteitskaart of rijbewijs en andere Burgerzaken producten.

Officiële opening
Op maandag 3 juni om 13.00 uur vindt de officiële opening plaats door wethouder Dorus Klomberg en wethouder Marc Budel waarbij iedereen welkom is. Tot 18.00 uur is het mogelijk een kijkje te komen nemen.

Op zaterdag 7 september volgt nog een feestelijk Open Huis van de vernieuwde Bundel.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten