Verenigingen

Pinkstersnuffelmarkt op parkeerterrein ziekenhuis Rijnstate Velp

Foto: Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten

VELP – Op het parkeerterrein van ziekenhuis Rijnstate in Velp wordt weer een Pinkstersnuffelmarkt georganiseerd op zondag  10 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Er worden weer veel kraampjes verwacht. Dit keer is de entrée wel gratis.

Op de Snuffelmarkt wordt van alles aangeboden. Denk daarbij aan kleding, platen, boeken of zelfgemaakte creaties. Op de markt staan alleen particulieren, dus geen handelaren. Gratis parkeren is mogelijk op het nabij gelegen het ziekenhuis.

De rommelmarkt wordt georganiseerd door Stichting dpb Dielen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten