Verenigingen

Koffieconcert op Rhederhof in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Projectkoor ‘Swing it oud’ organiseert vrijdag 7 juni een koffieconcert bij woonzorgcentrum Rhederhof. Dit koor bestaat uit bewoners van Rhederhof, leerlingen van basisschool Rheder Enk, vrijwilligers en familieleden van de bewoners.

Projectkoor ‘Swing it oud’ staat voor het verbinden van generaties, door middel van muziek. De afgelopen zeven weken kwam het koor iedere week een uur bij elkaar, samen met een dirigent en pianiste, om ervoor te zorgen dat er een mooi koffieconcert gegeven kan worden.

Het projectkoor ‘Swing it oud’ begint om 10:30 uur in het Atrium in Rhederhof  aan de Worth Rhedenseweg 45 in Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten