Verenigingen

Rozendaalse zomerfair op 15 en 16 juni

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – In het weekend van 15 en 16 juni zal de Rozendaalse kerk weer zijn omgebouwd voor de jaarlijkse zomerfair. De kerkzaal wordt een galerie plus een boekenmarkt, de kerktuin een braderie met kraampjes en een podium.

Aan de wanden van de kerk hangen kunstwerken en in de kraampjes zijn nieuwe en gebruikte boeken te koop. In de kerk exposeren kunstenaars. Op het podium in de tuin zullen, net als vorig jaar, jongeren hun muzikale kunnen laten horen.

De Koninklijke Rozendaalse Kapel zal beide dagen afsluiten met een concert in de open lucht.

De zomerfair is gratis te bezoeken op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur, Kerklaan 15. Op zaterdag 15 juni passeert de fietstoertocht “Vaele Ouwe” de Kerklaan, dus wees dan bedacht op groepen fietsers.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten