Streeknieuws

Bewoners in Rheden weer naar huis, asbest opgeruimd

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Bewoners uit Rheden kunnen weer naar huis. De Arnhemsestraatweg, Groenestraat en de Oranjeweg zijn rond 20.30 uur weer vrijgegeven voor verkeer. De straten waren afgesloten vanwege asbest. Door de storm van dinsdag was er op verschillende plaatsen asbest gevonden in het dorp Rheden.

Foto: Studio Rheden

‘Er is onderzoek geweest en het asbest in de openbare ruimte is opgeruimd. Hiervoor moest de Arnhemsestraatweg worden afgesloten. Verkeersregelaars, BOA’s en politie hebben zoveel mogelijk inwoners geïnformeerd’, aldus woordvoerder Gerda Peters van de gemeente Rheden tegenover GLD.

Niemand hoefde te worden opgevangen, aldus de woordvoerster. ‘Bewoners konden hun woning via de achterkant bereiken.’

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten