Bewoners in Rheden weer naar huis, asbest opgeruimd

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Bewoners uit Rheden kunnen weer naar huis. De Arnhemsestraatweg, Groenestraat en de Oranjeweg zijn rond 20.30 uur weer vrijgegeven voor verkeer. De straten waren afgesloten vanwege asbest. Door de storm van dinsdag was er op verschillende plaatsen asbest gevonden in het dorp Rheden.

Foto: Studio Rheden

‘Er is onderzoek geweest en het asbest in de openbare ruimte is opgeruimd. Hiervoor moest de Arnhemsestraatweg worden afgesloten. Verkeersregelaars, BOA’s en politie hebben zoveel mogelijk inwoners geïnformeerd’, aldus woordvoerder Gerda Peters van de gemeente Rheden tegenover GLD.

Niemand hoefde te worden opgevangen, aldus de woordvoerster. ‘Bewoners konden hun woning via de achterkant bereiken.’

Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden