Streeknieuws

Ruim 4000 kinderen overnachten bij Middachten

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DE STEEG – In het Pinksterweekend van 7 tot en met 10 juni komen zo’n 4.000 internationale scouts van 11 tot en met 15 jaar naar Nederland voor Intercamp. Elk jaar neemt een ander land de organisatie op zich. Dit jaar is het de beurt aan Nederland. Intercamp wordt dit jaar georganiseerd in De Steeg.

Daar zullen de 4000 kinderen volgens een voorlichter drie nachten lang overnachten op Landgoed Middachten. Overdag zullen de kinderen daar leuke activiteiten doen om de dag door te komen.

Het thema van scoutingevenement, dat sinds 1967 wordt georganiseerd, is ‘Be a part of nature’, wat betekent dat er extra activiteiten in de natuur georganiseerd worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten