Burgemeester nodigt inwoners uit om na te praten over de storm

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De storm in de nacht van dinsdag 4 juni op woensdag 5 juni heeft veel schade veroorzaakt. Zeker in het dorp Rheden. Er is (en wordt nog steeds) hard gewerkt door de hulpdiensten, vrijwilligers, bedrijven en medewerkers van de gemeente.

Als eerste zijn de gevaarlijkste situatie verholpen en in de afgelopen dagen is er verder opgeruimd. Ook de inwoners van Rheden zijn gezamenlijk hard aan het werk gegaan om hun tuinen en straten tuinen weer op orde te brengen. Een storm van een dergelijke omvang heeft een behoorlijke impact en laat zeker haar sporen na.

Inloopmoment
Burgemeester Carol van Eert kan zich voorstellen dat inwoners van het dorp Rheden er behoefte aan hebben om met elkaar hierover na te praten. Daarom is er op donderdag 13 juni tussen 19.30 en 21.00 uur een inloopmoment in Rhederhof, aan de Worth Rhedenseweg 45 in Rheden.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en zijn inwoners van het dorp Rheden welkom. Naast Carol van Eert zal ook dorpswethouder Ronald Haverkamp en gastheer Freddy van Lee aanwezig zijn.

Natuurmonumenten, Vivare, ODRA en de hulpdiensten worden ook uitgenodigd om een kop koffie mee te drinken. Inwoners hoeven zich niet op te geven voor de bijeenkomst en kunnen vrij inlopen wanneer het hen uitkomt.