Verenigingen

Landgoedfestival in de tuinen van Landgoed Middachten

Foto: Kasteel Middachten

DE STEEG – Voorstellingen van Muziektheater De Plaats, de kasteeltuin aangekleed met kunstvoorwerpen, figuranten, acteurs en muzikanten die een leuk deuntje spelen en tussendoor iets drinken of eten bij de horeca.

Dat staat onder andere op de planning tijdens het LandGOEDfestival dat van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni 2019 te gast is in de tuinen van landgoed Middachten in De Steeg.

De basis van het landGOEDfestival is een voorstelling van Muziektheater De Plaats uit Arnhem, met als titel ‘Gedroomd Land’.

Tijdens de voorstelling wordt het publiek meegenomen naar drie verschillende locaties op Middachten; de laan, het groene theater en het voorplein van het kasteel. Bij de optredens speelt een acteursensemble, een koor en een orkest uit de omgeving mee. Dit zijn kamerkoor Canzonet, Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren, Rhedens Fanfare Corps en acteurs van Theatergezelschap Troep.

Kijk voor meer informatie op www.middachten.nl

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten