Verenigingen

Veelzijdig Velp organiseert fotowedstrijd Zomer in Velp

Foto: Kasper Siebrands

VELP – In aanloop naar de derde editie van het Midzomerfestival op 22 juni organiseert Veelzijdig Velp een fotowedstrijd. De inzendingen moeten een combinatie laten zien van zowel de zomer als Velp. De winnaar gaat naar huis met een vergroting van haar of zijn foto en 150,00 euro.

Veelzijdig Velp, de vereniging van ondernemers in het centrum van Velp, nodigt iedereen uit om een beeld vast te leggen van Velp in de zomer in de breedste zin van het woord. Per deelnemer mag er één foto vóór 15 juni worden ingezonden via www.veelzijdigvelp.nl.

Er zijn overigens weinig beperkingen, mits het onderwerp binnen het thema ‘Zomer in Velp’. Een vakjury kiest uit alle inzendingen de 10 beste foto’s uit. Deze foto’s worden geëxposeerd op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni in etalages in Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten