Streeknieuws

Jasmijn Lau Nederlands kampioen op 10.000 meter

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Jasmijn Lau uit Velp is zaterdagavond Nederlands kampioen geworden op de 10.000 meter. In Leiden tijdens het toernooi Gouden Spike snelde ze naar 33.30,79. Naast de titel liep Lau ook de limiet voor de EK onder 23.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten