Streeknieuws

Ravage op de Posbank bij Rheden door tornado

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – De tornado die afgelopen dinsdag over de gemeente Rheden denderde heeft voor veel problemen gezorgd. Ook op Posbank wordt ook druk gewerkt om alle wegen weer vrij te krijgen. Bij Koepel De Kaap is men nog druk bezig om alles op te ruimen. Bekijk hieronder de beelden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten