Streeknieuws

Brandweer sleept gestrande boot van IJssel

Foto: Roland Heitink

DE STEEG – De brandweer heeft zaterdag aan het eind van de middag een bootje van de IJssel gehaald. De boot had ter hoogte van Giesbeek motorproblemen gekregen waardoor de brandweer in actie moest komen.

Met touw is de boot naar een haven in Rheden gebracht. Door de sterke stroming was er haast geboden bij de actie. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Op de boot zaten een paar volwassenen en kinderen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten