Verenigingen

Seniorenwandeling op landgoed Rosendael

Foto: Ton Rothengatter / Landgoed Rosendael

ROZENDAAL – Om de schoonheid van een kasteellandgoed te ervaren organiseren de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen op zondag 29 juni een seniorenwandeling op landgoed Rosendael. Deze circa 2 uur durende wandeling is speciaal op de agenda gezet voor mensen die wat minder ver kunnen of willen lopen.

Maar dat maakt deze tocht zeker niet minder mooi. De boswachters nemen de wandelaars namelijk mee door het park achter kasteel Rosendael.

Naast aandacht voor de tuinen en de mooie bomen is er onderweg in het bijzonder aandacht voor het beheer van het park en de landschappelijke aspecten, zoals de stuwwal, ornamenten en de beek op het landgoed.

De wandeling, niet geschikt voor mensen met een rollator of scootmobiel, start om 14.00 uur voor de ingang van het kasteel en duurt 2 uur. Reserveren is niet nodig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten