Verenigingen

Beeld van kunstenaar Jits Bakker vrijdag onthuld in Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – Veel inwoners van Rozendaal hebben bij het afscheid van burgemeester J.H.Klein Molekamp een gift gegeven voor de sculptuur “Slingeren” van beeldend kunstenaar en beeldhouwer Jits Bakker die in 2014 overleed.

Dit beeld zal op vrijdag 14 juni geplaatst worden bij het IKV Dorpsschool in aanwezigheid van de inmiddels oud-burgemeester en de zoon van de kunstenaar waarbij iedereen om 11.00 uur welkom is bij de onthulling van het beeld.

In de afgelopen maanden is de omgeving van de Dorpsschool al ingericht en beplant en als sluitstuk daarvan wordt nu de sculptuur geplaatst.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten