Dirigent van Thomassen Mannenkoor neemt afscheid na 48 jaar

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Tijdens het schaapscheerdersfeest zal Piet Cnossen, dirigent van het Thomassen Mannenkoor, in de dorpskerk van Rheden om 16.00 uur voor de laatste keer een concert van het koor leiden. Piet is bijna 48 jaar de dirigent geweest van het Thomassen Mannenkoor.

De 50 jaar wilde Piet niet volmaken, het was voor Piet een moeilijke maar vooral een wel overwogen beslissing geweest om te stoppen als dirigent van het Thomassen Mannenkoor.

Het officiële afscheid van Piet Cnossen vindt plaats op 15 september, de dag dat het TMK haar vijfenzestigste jubileum viert.

Voor de komende jaren streeft het koor naar vernieuwing van zijn repertoire en verjonging van zijn ledenbestand en gaat nu op zoek naar een vervanger voor Piet Cnossen. Voor nadere informatie over het TMK kunt u terecht op de website www.thomassenmannenkoor.nl