Lezing en moordspel met Tamara Onos in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Ter gelegenheid van de Spannende Boeken Weken is dinsdagavond 18 juni Tamara Onos te gast in de Bibliotheek Dieren. Tamara Onos komt uit Ellecom en publiceerde begin 2019 de thriller ‘Onder invloed’, waarin hoofdpersoon Renske Nijland zich vastbijt in de moord op een visser in de Havikerwaard, bij Rheden.

Tamara vertelt onder meer waarom het niet toevallig is dat in de roman aandacht is voor gevaarlijke stoffen en welke bekende plaatsen in de gemeenten Rheden en Doesburg in de roman voorkomen. Na de pauze staat een ‘moordspel’ in quizvorm op het programma, met de personages uit ‘Onder invloed’. Who-dunnit?

Waarom koos de auteur ervoor om gevaarlijke stoffen een rol te laten spelen in de roman? Welke bekende plaatsen uit de gemeentes Rheden en Doesburg komen voor in het boek? En: Waar heeft Tamara de werkelijkheid ‘geweld aan gedaan’?

Tamara leest stukjes voor uit het boek. Uiteraard zonder spoilers, voor het geval mensen het boek nog niet hebben gelezen. En er is alle ruimte voor vragen. Ook is er gelegenheid om haar boek aan te schaffen en te laten signeren en kunnen mensen deelnemen aan het ‘moordspel’.

De lezing van Tamara Onos is gratis toegankelijk van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Dieren aan het Ericaplein 5 (in de pas vernieuwde Bundel) in Dieren.