Streeknieuws

‘Nuon-medewerkers’ bestelen bewoner na babbeltruc

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Een inwoner van Dieren is het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Twee mannen deden zich voor als medewerkers van de Nuon.

De politie meldt deze zaterdag dat de oplichters afgelopen dinsdag met een smoes de woning aan de Vingerhoed binnenkwamen. Ze wisten daarna op ‘slinkse wijze’ goederen te stelen. De politie hoopt op tips van getuigen.

Signalement verdachte 1:
• man
• licht getinte huidskleur
• stevig postuur
• ongeveer 30 jaar
• kort kapsel met donker krullend haar
• rond gezicht met opvallend volle lippen (droeg vermoedelijk een beugel in het ondergebit)
• lange broek

Signalement verdachte 2:
• man
• donker getinte huidskleur
• stevig postuur
• ongeveer 30 jaar
• kort, donker haar
• donkere ogen
• opvallend spitse tanden in het ondergebit
• korte broek

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten