Eerbetoon aan Rhedense Veteranen in gemeentehuis

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – In verband met de Nederlandse Veteranendag ontvangt burgemeester Carol van Eert op donderdagmiddag 27 juni veteranen die in de gemeente Rheden wonen. Tijdens de bijeenkomst in het gemeentehuis in De Steeg spreekt de burgemeester zijn waardering uit voor het werk van de Rhedense veteranen.

Ook de heer Mart de Kruif, Luitenant-generaal (BD) Koninklijke Luchtmacht zal een toespraak houden. Het programma begint om 14.30 uur. Aansluitend is er een officieel gedeelte in de raadzaal. Na afloop van het officiële gedeelte is er een informeel samenzijn met als afsluiting een Indische maaltijd.

Eerbetoon
De Veteranendag is een eerbetoon aan de Nederlandse veteranen –jong en oud, man en vrouw- die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. De gemeente Rheden kent 290 veteranen die allemaal een uitnodiging hebben ontvangen.