De Liemers Posbankloop gaat niet door vanwege de hitte

Foto: Renée Tijdink / Posbankloop

RHEDEN – Het jaarlijkse evenement  De Liemers Posbankloop dat zaterdag 29 juni plaats zou vinden gaat niet door. De organisatie heeft dat besloten vanwege de hitte komend weekend.

Dit jaar was er een keuze uit de 30, 40, 50 of 80 kilometer. Alle wandeltochten gaan niet door. Het bestuur van de Duivense wandeltocht spreekt van een moeilijk besluit.

“Als organisatie balen wij ontzettend dat ons evenement dit jaar na zoveel voorbereidend werk geen doorgang kan vinden door pech met het weer, maar het welzijn en veiligheid van onze wandelaars en vrijwilligers is voor ons het belangrijkst. Ook met extra maatregelen blijven de risico’s te groot. Wij hopen op jullie begrip voor ons besluit.

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen binnen twee maanden hun inschrijfgeld terug, minus €5 administratiekosten. Iedereen die zich dit jaar heeft ingeschreven en dit volgend jaar ook weer doet, ontvangt van ons een tegemoetkoming. Stuur bij vragen een e-mail naar contact@liemersposbankloop.nl.”

Kijk voor meer informatie op www.liemersposbankloop.nl.