Streeknieuws

Twee bermbranden in Rozendaal, brandstichting?

Foto: Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

ROZENDAAL – De brandweer moest woensdagmiddag uitrukken voor twee bermbranden aan de Geurt Ketslaan. Dit ligt vlak naast de snelweg A12. De branden woedden op 50 meter van elkaar, zegt een videocorrespondent. De politie gaat ervan uit dat de branden zijn aangestoken.

Binnenkort ook met beelden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten