Verenigingen

Dirk Scheele geeft voorstelling in De Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

ROZENDAAL –  Dirk Scheele en zijn band brengt op woensdag 10 juli het zomerpopconcert In Holland staat een huis voor iedereen van 2 jaar en ouder. Het is de eerste familievoorstelling van een serie op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Dirk Scheele zingt al 25 jaar vrolijke kinderliedjes. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken. In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt hij samen met zijn band Oudhollandse liedjes, maar dan helemaal op z’n Dirks aan de Kluizenaarsweg 4 in Rozendaal op De Pinkenberg.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes en ook dagelijks te zien op Nickelodeon. Kaarten zijn te koop via www.depinkenberg.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten