Twee ongelukken en mishandeling in Dieren

Foto: Persbureau Heitink

DIEREN – De bestuurder van een auto is zaterdag met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk in Dieren. De man uit Rotterdam keerde zijn wagen op de Harderwijkerweg en zag een tegemoetkomende auto over het hoofd.

De vrouw van de wagen die een ongeluk niet kon voorkomen klaagde na de klap over pijntjes, maar ze hoefde zich niet door toegesneld ambulancepersoneel te laten behandelen.

Foto: Persbureau Heitink

En zaterdagavond raakte een fietser gewond door een aanrijding met een auto op de Zutphensestraatweg tussen Spankeren en Dieren. De auto schepte de fietser. De gewaarschuwde hulpdiensten ontfermden zich over de fietser. Ook de traumahelikopter rukte uit naar de plek van het ongeval.

Foto: Persbureau Heitink

Mishandeling
En zondagavond is een persoon aangehouden wegens mishandeling van een conducteur rond 18.40 uur. In de trein van Zutphen richting Arnhem ontstond een woordenwisseling, waarna de conducteur rake klappen kreeg. Hij werd op het station behandeld aan zijn verwondingen.

De politie heeft de vermoedelijke dader uit de trein gehaald. De man is aangehouden en geboeid afgevoerd naar het bureau. De NS meldde dat er door de inzet van hulpdiensten tijdelijk minder treinen reden tussen Arnhem Centraal en Zutphen. Het treinverkeer verliep na 20.15 uur weer normaal.