Streeknieuws

Drie vrouwen gezocht na diefstal in supermarkt

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN – Twee vrouwen van 75 en 86 zijn in Dieren zijn slachtoffer van diefstal van hun portemonnee. Dat gebeurt in beide gevallen op 1 juni in een supermarkt op het Callunaplein in deze plaats. De politie is op zoek naar drie vrouwen.

Op een van de beelden is duidelijk te zien hoe de groep te werk gaat. Het slachtoffer loopt nietsvermoedend langs en wordt gelijk gevolgd. Als een van de dames het teken geeft gaan de drie als een groep om het slachtoffer heen staan en blokkeren de weg.

Hierdoor kan een van de dames bij de portemonnee zonder dat het slachtoffer ook maar iets doorheeft. De dames slaan op een dag in ieder geval twee keer toe.

Bekijk de beelden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Herken je iemand of heb je andere informatie over (een van) deze diefstallen? Bel dan de tiplijn van de politie op 0800-6070. Je kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Verder is er een digitaal tipformulier. Gebruik het zaaknummer: 2019242580.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten