Hans Kettelerij stopt als gemeentesecretaris van Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Hans Kettelerij stopt half februari 2020 als gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Rheden. Hij heeft zijn vertrek  onlangs bekendgemaakt aan het college, de raad en de medewerkers.

Hans heeft ruim 33 jaar bij de gemeente Rheden gewerkt in verschillende functies zoals hoofd onderwijs, hoofd sociaal dienst en lid van het directieteam. De laatste 6 jaar vervulde hij de functie van gemeentesecretaris / algemeen directeur.

“Ik heb mijn werk altijd met heel veel plezier, inzet en passie gedaan. Maar het is tijd voor een andere fase in mijn leven en dan is 64 een mooie leeftijd om met pensioen te gaan. Ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen dat ik in de afgelopen jaren heb mogen ervaren van bestuur en collega’s van de gemeente Rheden ”, aldus Hans Kettelerij.