Streeknieuws

Hans Kettelerij stopt als gemeentesecretaris van Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Hans Kettelerij stopt half februari 2020 als gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Rheden. Hij heeft zijn vertrek  onlangs bekendgemaakt aan het college, de raad en de medewerkers.

Hans heeft ruim 33 jaar bij de gemeente Rheden gewerkt in verschillende functies zoals hoofd onderwijs, hoofd sociaal dienst en lid van het directieteam. De laatste 6 jaar vervulde hij de functie van gemeentesecretaris / algemeen directeur.

“Ik heb mijn werk altijd met heel veel plezier, inzet en passie gedaan. Maar het is tijd voor een andere fase in mijn leven en dan is 64 een mooie leeftijd om met pensioen te gaan. Ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen dat ik in de afgelopen jaren heb mogen ervaren van bestuur en collega’s van de gemeente Rheden ”, aldus Hans Kettelerij.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten