Streeknieuws

Man ramt lantaarnpaal en komt tegen boom tot stilstand

Foto: Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

Rozendaal – Een automobilist is vrijdagavond gewond geraakt, nadat hij tegen een boom is gebotst op de Schelmseweg in Rozendaal bij Arnhem.

De man reed rond 21.00 uur vanuit Arnhem richting Rozendaal toen het misging. Hij ramde een lantaarnpaal en kwam op de andere weghelft tegen een boom tot stilstand.

De hulpdiensten rukten groots uit. Er werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen, maar die landde uiteindelijk niet. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zijn voertuig is zeer zwaar beschadigd.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten