Streeknieuws

Jasmijn Lau uit Velp wint bronzen plak

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Jasmijn Lau uit Velp heeft vrijdagavond brons gepakt op de Europese Kampioenschappen Atletiek Onder 23 jaar in het Zweedse Gävle. Dat deed ze op de tien kilometer.

Lau pakte een maand geleden al de nationale titel op deze afstand en is één van de grootste hardlooptalenten van Nederland. Lau traint bij Loopland Gelderland onder Honoré Hoedt.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten