Streeknieuws

Fietsster gewond na aanrijding

Foto: Persbureau Heitink

RHEDEN – Op de Oranjeweg in Rheden is zondagavond een fietsster gewond geraakt na een aanrijding met een auto.

Volgens een videocorrespondent was de vrouw even buiten bewustzijn, maar was ze snel weer bij kennis. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis, de bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten