Streeknieuws

De Rhedenaar voor Ap Lammers

Foto: ONK / Peter Boel

RHEDEN – Wethouder Marc Budel heeft maandagavond de Rhedenaar uitgereikt aan Ap Lammers. De Rhedenaar is geen onderscheiding, maar een award in de vorm van een sculptuur.

De Rhedenaar kan worden toegekend aan een inwoner van de gemeente die veel betekent heeft voor de gemeente Rheden.

Open NK Schaken
Ap Lammers neemt per 1 augustus afscheid als voorzitter van het Open NK Schaken. Gezien zijn enorme inzet gedurende vele jaren op diverse plekken in de samenleving in Rheden, wil het college van B&W hem eren met de Rhedenaar.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten