Streeknieuws

Hitteplan tijdens Velleper Donderdag

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Het gaat, net als vorig jaar, op de eerste ‘Velleper Donderdag’ weer erg heet worden. Dat betekent dat de braderie wel door gaat maar in afgeslankte vorm. Hiervoor heeft winkeliersvereniging Veelzijdig Velp een hitteplan ingesteld.

Een bezoekje aan dit jaarlijks terugkerend evenement is zeker wel mogelijk als je je aan die regels houdt en bij voorkeur in de ochtend of ‘s avonds naar het centrum van Velp komt.

Tips
1. Drink veel water, op verschillende plaatsen zijn watertappunten.
2. Smeer de onbedekte huid goed in. Draag in de volle zon een hoed of pet.
3. Op de Eerste Hulppost, nabij de Overtuin, is men ingericht voor extra zorg.
4. Er komen geen activiteiten voor kinderen, zoals springkussens.
5. Bij het podium op de Parkstraat, waar overigens het middagprogramma is afgelast, worden extra parasols neergezet.
6. Let goed op jezelf én op anderen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten