Verenigingen

Bibliotheek Veluwezoom nodigt leesclubs uit voor Meet & Greet

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Om de bekendheid van lees- en studiekringen te vergroten en meer mensen te enthousiasmeren om hun liefde voor boeken te delen, hun kennis te vergroten en andere mensen te ontmoeten, organiseert de Bibliotheek Veluwezoom 28 september een Meet & Greet met studie- en leeskringen in de Bibliotheek Dieren.

Daarom nodigt de bibliotheek leeskringen, boekenclubs en studiekringen uit de gemeente Rheden uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Zij kunnen zich presenteren, laten zien wat deelname aan een lees- of studiekring voor hen betekent, misschien een korte ‘open bijeenkomst’ organiseren, tips uitwisselen met andere clubs én nieuwe deelnemers werven. Aanmelden kan tot 26 juli.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten