Streeknieuws

Hennepkwekerij verstopt in uitgegraven kruipruimte in Spankeren

Foto: Politie Dieren

SPANKEREN – In een huis in Spankeren zat een hennepkwekerij goed verstopt. De kwekerij zat verstopt in de kruipruimte van het huis.

De ruimte onder het huis was uitgegraven om de kwekerij mogelijk te maken. Ondanks dat de kwekerij goed zat verstopt wist de politie de kwekerij te vinden. Volgens de politie was de ruimte ingericht als een professionele kwekerij.

‘De uitgegraven kruipruimte bracht veel risico’s met zich mee voor de constructie van de woning’, aldus de politie.

De kwekerij is geruimd en er zal verder onderzoek plaatsvinden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten