Verenigingen

Bach voor kinderen in De Pinkenberg

Foto: Omroep Gelderland

ROZENDAAL – Ton Meijer brengt op woensdag 31 juli de componist Bach tot leven voor kinderen in Openluchttheater de Pinkenberg. Het is een voorstelling in de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Ton Meijer vertelt en speelt belangrijke en herkenbare momenten uit leven van de grote Johann Sebastian Bach, onder begeleiding van vier internationaal gerennomeerde musici die Bachs muziek vertolken.

De kinderen worden meegenomen in de wereld van de componist: ze spelen Johan als kind, voelen zich één van Bachs 21 kinderen of een knaap in het kinderkoor en zitten samen met Bach in de gevangenis.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.depinkenberg.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten