Brocantemarkt op Landgoed Middachten

Foto: RIQQ

DE STEEG – Landgoed Middachten organiseert op zondag 4 augustus een Brocantemarkt, ook wel vlooienmarkt, rommelmarkt of luizenmarkt genoemd. Het thema van de dag is de kruidentuin.

Curiosa, tweedehands en oud. Van brocante en antieke meubels tot vintage woonaccessoires, maar ook (antiquarische) boeken en kunst. De sfeervolle laan voor het kasteel is het decor voor deze markt is gratis te bezoeken is.

Tijdens de markt, georganiseerd door Stein Culturele Evenementen, kunnen ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. In de tuinen wordt deze dag een themadag kruidentuin georganiseerd.

Vrijwilligers van Middachten zijn aanwezig om toelichting te geven op de 90 verschillende soorten kruiden en laten de bezoekers o.a. proeven, voelen en ruiken. In het kasteel kan deelgenomen worden aan een rondleiding. Kijk voor meer info op www.middachten.nl.