Streeknieuws

Man overspoeld met benzine na knappen slang

Foto: Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

DE STEEG – Een man heeft vrijdagavond de schrik van zijn leven gekregen toen hij wilde tanken. Op het moment dat hij het tankpistool uit de houder pakte knapte deze, waardoor de man overspoeld werd met benzine.

Het incident vond plaats bij tankstation amiGo, aan de Hoofdstraat in De Steeg. Buren van een naastgelegen woning hebben de man onder de douche gezet.

Tijdens het incident zat de vrouw van de man als bijrijder in de auto te wachten. Brandweer, politie en ambulance kwamen ter plaatse. De man is na zijn douchebeurt in de naastgelegen woning meegenomen naar het ziekenhuis.

Het tankstation is op dit moment afgesloten. De brandweer heeft de vloer schoongespoten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten