Verenigingen

Benjamin de Beer in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

ROZENDAAL – Benjamin de Beer komt op woensdag 14 augustus naar de Pinkenberg. Theatergroep Kristal speelt deze voorstelling in de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in het openluchttheater.

Benjamin de Beer is een musical naar een verhaal van Herman van Veen. Hij schreef ook de muziek en liedjes. Het is het verhaal van Benjamin IJsbrand Beer die met zijn vader en moeder moet vluchten voor het smeltende ijs.

Kijk voor meer informatie en voor kaartjes op www.depinkenberg.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten