Verenigingen

Kindervoorstelling in openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP – In De Pinkenberg speelt op zondag 11 augustus Meneer Monster de voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op z’n kop gepoept heeft’. De voorstelling wordt 2 keer gespeeld en is onderdeel van de serie familievoorstellingen in Openluchttheater De Pinkenberg.

De Kindervoorstelling is een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Deze voorstelling speelt 2 keer: om 14 en om 16 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten