Verenigingen

Repair Café zaterdag in De Oase in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Komende zaterdag (10 augsustus) is het weer Repair café in Dieren. Tussen 14.00 en 15.45 uur staan de vrijwilligers weer klaar om te helpen bij de reparatie of om een reparatie voor u te verrichten.

Heeft u een apparaat in de kast dat u niet wilt weggooien, omdat u eraan gehecht bent, maar dat niet meer werkt? Wilt u kleding korter maken? Kom dan met uw spullen naar het Repair Café.

In het Repair Café kunnen mensen allerlei goederen aanbieden voor reparatie en ook kleding voor herstel- en vermaak werkzaamheden.

Het Repair Café is er elke 2e zaterdag van de maand in De Oase aan het Ericaplein 1 in Dieren van 14.00 tot 15.45 uur. Kijk hier voor actuele informatie.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten