Verenigingen

Middagwandeling op landgoed Rosendael

Foto: Ton Rothengatter / Landgoed Rosendael

ROZENDAAL – Om de schoonheid van het prachtige kasteellandgoed te ervaren kan men op woensdag 14 augustus met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen meewandelen. Zij organiseren een wandeling van ca 4 km door het park en parkbos van landgoed Rosendael (achter het kasteel).

De boswachters laten tijdens de wandeling de tuinen en de bijzondere bomen zien en vertellen over de landschapsstijl en het beheer van het parkbos. En wie kent ze niet, de Bedriegertjes? Kijk voor meer info op voorafgaand aan de excursie op de website www.glk.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten