Dierens Kade Festival vervangt Zomerfeesten

Foto: S.J. de Waard / CC-BY-SA-3.0 (via Wikimedia Commons)

DIEREN – Aan de kade in Dieren wordt elke zomer traditiegetrouw het zomerfeest gehouden. Dit jaar in het weekend van 16 en 17 augustus. Omdat er een nieuwe organisatie achter zit, wat nieuwe plannen heeft, gaat het verder onder een andere naam: Dierens Kade Festival.

Zoals ieder jaar wordt het zomerfeest gehouden aan de IJssel in Dieren. Op vrijdagavond om 20.00 uur wordt afgetrapt met de Dj’s van 0313 Events. In het verleden waren ze al eerder op de zomerfeesten in Dieren.

Op zaterdagavond zullen de Zingende Barmannen vanaf 20.00 uur met hun nieuwe Super Show het feestje gaan bouwen. Ze zullen 5 uur lang optreden vanuit hun eigen bar. Tijdens de avond krijgen ze hulp van een feest-DJ en een Zingende Barvrouw.