Streeknieuws

Fietser (22) in kritieke toestand na val van trap in Rozendaal

Foto: Martin de Jongh

ROZENDAAL – Een 22-jarige fietser is dinsdag gewond geraakt nadat hij van een stenen trap in Rozendaal was gevallen. Voorbijgangers zagen hem s’ morgens vroeg onderaan de trap liggen tussen de Burnierlaan en de Kraijensteijnlaan.

De man werd meteen met een ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Zeer waarschijnlijk heeft de fietser in het parkje midden in Rozendaal de trap naar de lager gelegen Kraijensteijnlaan over het hoofd gezien. Omdat het een ernstig ongeval was is ook een traumahelikopter ingezet ter ondersteuning.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten